Stratégiai háborús játékok? (többi lent)
Olyan játékokat keresek amikbe lehet lan-ozni.
1900-2000 ig játszódik.(Tehát ókor,középkor,új kor kílőve)
Ne legyen 2D (a grafika nem első számú de nem szeretem 2D-t)
A kiadás éve min:2004-2005
Ezek voltak:
Company of heroes
World in Conflit
Panzer
Men of War(egész széria)
Age of empires
Civilizations 4-5
Tudom hogy sokat kérek de remélem ez nem okoz gondot! :D
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem emlékszem, hogy mikor adták ki őket:
Warcraft III : 3D-s és egész jó. Van benne LAN, de lehet, hogy a törteknél nincs. A "The Frozen Throne" kiegészítő néha megzavarja at MI-t, de egy-két dolgot ad a játékhoz.
Age of Mythology : 3D-s Age of Empires szörnyekkel és katonákkal egyaránt. A "The Titans Expansion" kiegészítővel remek, de megtöri néhol az eredeti varázst. Van benne LAN és van egy "extended edition" is, amiben felújjították a grafikát, stb. [link]
Rise and Fall - Civilizations at War : 3D-s, asszem törtben nem mindig megy a LAN, de remek stratégiai játék érdekes elemekkel. A csapatokat könnyen lehet szabályozni, csak rá kell érezni, mert elsőre fura és a játék különlegessége: A nemzeted hősét személyesen is irányíthatod, persze csak bizonyos határokig(séta, ütés/vágás, célzás, különleges erők, létrázás, hajózás). Számomra nagy különlegesség volt benne, hogy a hajókat meg lehet csáklyázni és el lehet foglalni a másikét :D
Remélem segítettem!
Nagyon köszönöm szépen a választ!
És mellesleg aki tud még játékot az légyszives írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!