Aki LOL-ozik és tudja ezeket a szakszavakat, segítene megviccelni a barátomat?
Figyelt kérdés
Barátom azt mondta, hogy ha elkezdem, rá fogok függeni, de én tudom hogy nem, nem is játszok gépen. :D
Viszont most be akarom szopatni hogy függő lettem, ezért kérlek írj valami rövid szöveget tele ilyen szakszavakkal, meg karakter jellemzéssel, mintha én írnék neki hogy ez meg ez van, milyen eredményeket értem el (azért legyen hihető, ne olyan sokadik szintet írjatok bele).
2014. aug. 28. 21:35
1/4 anonim válasza:
"hali, ma topra mentem nasussal, az enemy egy jaxet pickelt ellenem amit pont counterelek, így simán tudtam stackelni a Q-mat, meg a jaxet is megöltem párszor. A 30 percnél már teljesen felstacekltem magam és el is feedelödtem így lazán 1v3-aztam egy tf-et. Így simán nyertünk, lecarryztam a meccset."
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :DD
2014. aug. 28. 22:06
3/4 anonim válasza:
hogy stackeled magadat nasus-szal maxra, amikor végtelen a stackszáma?:D pont ezért halálos
4/4 anonim válasza:
hát ha megvan az 500-700 stack akkor szoktam ezt mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!