Mi lett a játékkal? (sims 3)
Figyelt kérdés
Egy ideje játszom egy családdal a simsben, és ma azt tapasztaltam,hogy eltűnnek a simek. Ott vannak de nem lehet őket látni,ráadásul nem csinálják meg amire utasítom őket.Ha város szerkesztésére megyek akkor sem csinál semmit,csak annyit,hogy eltűnik az alsó panel de nem lép a városba...így nem lehet játszani vele
Megprobáltam egy másik városban másik családdal jatszani,ott minden oké. Mi lehet a baj?:/ Hogy tudnám orvosolni?
2014. aug. 28. 19:09
1/5 anonim válasza:
Én megpróbálnám resetelni az a simet, nyomd le a ctrl-t és a shiftet egyszerre majd a C-t, megjelenik egy szovegdoboz, oda írd be hogy resetsim szóköz és a sim teljes neve, ha ez nem válik be akkor nem tudom :)
2/5 A kérdező kommentje:
De ha resetrlem akkor kitörli a simem nem?
2014. aug. 30. 12:10
3/5 anonim válasza:
faluképernyő
evict, majd visszateszed
4/5 anonim válasza:
a resetsim semmit nem ér, az arra jó, ha simed valahová beragad, akkor vissza tudod tenni otthon olyan helyre ahol újra tud mozogni
5/5 A kérdező kommentje:
Harmadik választ nem értem :/
2014. szept. 1. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!