A GTA San Andreas-ben elakadtam egy küldetésnél! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Abban a küldetésben amikor már az 1. városból kiértünk (Miután Sweetet majdnem megölték)egy nőnek kell kirabolni 4 helyet, és a benzinkutasnál, amelyiknél a tartálykocsit (tanker-t) kell ellopni, és elvinni valakinek, aki feltölti, ott az az 'aggresszív' nő mindig kinyírja azt, akinek felkéne tölteni a tartálykocsit, és a küldetés bebugol, és nem lehet megcsinálni, pedig azt meg kell csinálni a történet továbbhaladásához. Próbáltam letölteni mentést, ami ezen már túl van, de valamiért nem jó. 4x is megpróbáltam, videót is néztem, még a bátyám is megpróbálta, de nem működik. Mi mást csináljak?#GTA-San-Andreas-küldetés-bug
2014. aug. 28. 18:41
1/11 Garamvölgyi Martin válasza:
Melyik küldetésnél?
2/11 A kérdező kommentje:
akinek felkéne töltenie*
2014. aug. 28. 18:43
3/11 A kérdező kommentje:
A tartálykocsisnál
4/11 A kérdező kommentje:
tanker commonder
5/11 Garamvölgyi Martin válasza:
újra telepíteni próbáltad már?
6/11 A kérdező kommentje:
commander*
2014. aug. 28. 18:44
7/11 A kérdező kommentje:
De ha újratelepítem eltűnik a mentésem, mert nem tudok mentést berakni
2014. aug. 28. 18:45
8/11 A kérdező kommentje:
Valami bug miatt
2014. aug. 28. 18:45
9/11 Garamvölgyi Martin válasza:
na figyu ki veszed a mentést és ujra teszed a gta-t majd ha ez kész vissza be rakod a mentést és ha minden igaz jó lesz
10/11 A kérdező kommentje:
De szerintem akkor is rossz lesz, mert, mint mondtam, nem lehet berakni mentést, mert ha berakom, és belépek a mentésbe, kidob olyan hibaüzenettel, hogy a GTA San Andreas működése leállt.
2014. aug. 28. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!