Master Yi-vel miért nem tudok egy rendes statisztikát kialakítani LOL-ban? Mit csinálhatok rosszul?
Itt van néhány meccsen Masterrel, mint láthatjátok, elég rossz statjaim vannak vele. Mit ronthatok el vele? Rosszul buildelem? Vagy a stratégiámmal van valami baj? Hogyan érdemes vele helyezkedni a pályán? (Mikor érdemes támadni, mikor érdemes inkább visszahúzódóan, defenzíven játszani, stb.)
Plusz a buildjeid is érdekesek...
1. Ha junglizol, Wriggle's simán mehet, később teljesen jó item a Feral Yi-re.
2. Ha nem, akkor se Botrk legyen az első AS itemed (cipőn kívül), mert kb. a legdrágább item, nagyot dob, de az elején eléggé vissza leszel esve. Sokkal jobb mondjuk egy Statikkal kezdeni az ipart. Ha el vagy feedelve más a helyzet, de akkor is inkább B.F. vonala, és akkor a második item Phantom, sanszosan.
A játékstílus meg rutinnal jön, ha úgy sem, akkor nézz oktatóvideókat róla, én pl. Zeddel is elég szarul kezdtem, de most már egész jó, csak sokat halok. ( [link] Yi-ről ami lényeges, hogy "könnyen" halsz, ha valakinek nálad is nagypbb burstje van, de ez nem gyakori (de pl. Zed pont ilyen), vagy ha kapsz egy kis zaftos CC-t, amire viszont inkább szoktak törekedni.
Master Yi-nek van egy hatalmas átka. Ha egy kicsit is lemaradsz a fejlődésben onnantól már az életben nem tudod visszahúzni a többiek szintjére. Én ezt úgy próbálom kiküszöbölni egész jó sikerrel hogy early game-ben iszonyatosan koncentrálok a last hitekre.
Amire még figyelj hogy early és mid game-ben ne ugorj csak úgy be a teamfight-ba mert egyet rádcsapnak és megnyekkensz. Illetve az értelmesebb csapat amúgy is téged focusol először.
Ha normálisan tudsz fejlődni akkor S4 build mehet rá.
Ha viszont már early game-ben is sikerül egy kis feed-et szerezned akkor gyúrj rá a Classic S2 build-re. Ha azt sikerül végigbuildelni akkor lehet tornyot solozni, baron-t solozni és minden különösebb megerőltetés nélkül egyedül nekimenni a másik 5-nek. Viszont most szólok, a Classic S2 buildet kb. 50 játékból ha egyszer tudod normálisan végigbuildelni. A játék elejéből igen pontosan meg kell saccolnod hogy mi lesz mid game vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!