Mennyi idő feltelepíteni a GTA V-t Xbox360-ra?
Figyelt kérdés
Adat: 250Gb
Játék:: GTA V
Xbox360
2014. aug. 27. 18:58
2/7 anonim válasza:
Én csak digitálisan vettem meg, mert valamivel olcsóbb volt, és megvagyok a doboz meg a lemez nélkül.
Aztán megbántam, mert egy egész napon át töltött, nagyon sokat kellett letölteni.
Nem tudom, ez mennyiben válasz a kérdésedre, lemezről biztos feltelepíti sokkal rövidebb idő alatt.
3/7 anonim válasza:
én is telepítettem, az első nemtudom hol él vagy hol látott ilyet de milyen 2 nap?
Amugy nekem 20-30perc volt :)
4/7 anonim válasza:
Míg letölti a live-ról azt a huszon "mittudoménhány" Gigát addigra elmegy 2 nap az biztos.
5/7 anonim válasza:
De te hol látsz itt letöltést?
A kérdés az hogy "Mennyi idő feltelepiteni"
Nem pedig letölteni.
6/7 anonim válasza:
A letöltés is telepítés.Telepíti a konzolra az internetről.A kérdező írhatott volna információt.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van írhattam volna több infót is. De a legjobb választ megtaláltam. Köszönöm a segítséget!
2014. szept. 6. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!