Angry Birds Epic. Sürgős?
Figyelt kérdés
Üdv!
Huzamosabb ideje játszok már az "Angry birds Epic"nevű játékkal,de valahogy el tűnt mindenem,és előről kezdődött a játék.
Próbálnám menteni a menthetőt,esetleg tud rá valaki valami megoldást,hogy hogyan tudnám vissza hozni előző álláspontomat,cuccaimat tehát mindent?
Nagyon benne voltam a játékban,de most le nullázódott,nem csináltam velem semmit :\
2014. aug. 27. 16:42
1/4 anonim 

válasza:

Nekem egy másik játékkal volt ilyen hogy magától újra indult.Nem lehet hogy befejezted?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,még nem voltam a végénél,végig vittem egy pályát,majd mikor újra játszani akartam,már előről kezdte... :/
2014. aug. 27. 22:45
3/4 anonim 

válasza:

Hát szerintem sajnos nem lehet vissza rakni az állást. :( Nem lehet hogy vírusos volt?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem,nem volt vírusos,valamit biztosan el rontottam,de már le tettem róla. :(
2014. okt. 27. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!