Szerintetek melyik a legjobb fps játék?
Szerintem:
- Singleplayer: bár nem mai darab, de a COD 4-et bármikor szívesen újra játszom
- Multiplayer: Battlefield 3
FPS...hm.
Anno a Medal of Honor Allied Assault nagyon megfogott, legalább 10x végigjátszottam. Az utána lévő sorozatok sajnos kimaradtak, de az új részek elég gyalázatosak lettek....rendesen unatkoztam miközben játszottam velük.
Ilyen szempontból a CoD sorozat eléggé adrenalinbomba. CoD4 nekem is a kedvencem, az indította el az egészet kb, és annak azt mondhatom hogy a pályái még most is bennem vannak. Ehhez képest a későbbi MW-k se rosszak, a szintet hozzák, de csak átlag egyszer nézős akciófilm szinten.
Másik kedvenc a Black Ops, elég ütős kis sztorit hozott, és kihívás is volt játszani vele, nálam itt bizonyította a Treyarch hogy ők is tudnak jó CoD részt csinálni.
De nekem a multi részek túl elszálltak agyamentek, mindenféle perkekkel meg skillekkel.
Multiban legjobb FPS szerintem a Battlefield 2...szerintem sokkal jobb csapatmunka volt benne, a BF3 már elment kicsit CoD irányba, persze az is megunhatatlan, de valahogy nekem mégsem annyira tetszett.
Meg voltak tipikusan azok a játékok, amik meglepetést okoztak, Battlefield Bad Company 2 egyjátékos kampánya egész tetszett, Singularity is pl, vagy a már említett Bulletstorm.
Viszont vannak régi favoritok, amik kb verhetetlenek, Half-Life 1-2, összes része nálam sokkal nagyobb élményt nyújtott anno, mint a mostani új játékok.
Viszont részemről, igazán nagy kedvencek a Stalker és Metro sorozatok, a világvége hangulat miatt.
Egyjátékos szempontból a Call of Duty 4 verhetetlen. Egyszerűen magával ragad.
Többjátékos szempontból pedig a Counter Strike: Global Offensive a verhetetlen. Jobb multi játékot nem találsz.
De ha több játékmódot akarsz, akkor BF3. Én mindkettővel játszottam, de mára már csak a CS maradt. ;)
Half-Life széria, Counter-Strike széria, CoD széria és a bf széria
, én ezeket ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!