Csináltam egy tört minecraft szervert. Hogy rudnám megoldani hogy hamachi nélkül fel tudjanak jönni? Többi lent.
Már szinte mindent próbáltam noip-vel is még a tűzfalat is kikapcsoltam. Amikor a noips ipt megadtam akkor cant reach server de ha localhostra megyek akkor megy Dinamikus ip-m van tudom hogy minden nap változik de egyszerűen nem tudok megcsinálni egy rendes hamachi nélküli szervert. A noipsbe segítenétek vagy elmondanátok mit rontottam el ? Tp-link TL-WR841N routerem van.
Vagy valamit ki kéne kapcsolni a routerembe vagy ezzel nem is jó?
Légyszives segítsetek
Haverokkal akarnánk játszani
Felmész ide: 192.168.1.1
Felhasználó: admin
Jelszó: admin
Forwarding ---> Virtual Servers --> Add New -->
Service Port: (Ide kell a szerver portja. pl. 25597)
IP Adress: (Ide kell a routered IP Címe pl. 192.168.1.100 (sajátod add meg ide))
A többihez ne nyúlj!
Mentsd el. Aztán ne a router IP címével próbálkozzon a haverod felmenni. Ha viszont minden nap változik az IP akkor minden nap meg kell ezt csinálni. A szolgáltató IP címét add meg mindenkinek. Így elvileg mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!