Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas-ban nem tudok...

GTA San Andreas-ban nem tudok megcsinálni egy küldetést. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
A neve: Robbing Uncle Sam. Amikor targoncával kell dobozokat a kocsiba tenni. Tudom elég nevetséges hogy ezt a könnyűt nem tudom de még kezdő vagyok és bármilyen gyorsan próbálom Ryder mindig meghal. Ha esetleg valaki tud pár tippet vagy kódot amivel átugorhatnám, nagyon megköszönném!

2014. aug. 22. 13:31
 1/5 anonim válasza:
Valóban egyszerű küldetés,csak annyi az egésznek a titka hogy amikor látod hogy Rydernek csökken az élete csak kiszállsz a targoncából és megölöd a katonákat. Röviden ennyi :D Nagyszerű játék kivittem már vagy 10x :D
2014. aug. 22. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
én csak 6x de cheat nélkül és 100%-ra mindig :D egyébként igen, kikell szállni a targoncából és lelőni azt az egy darab katonát, aki éppen lövi rydert. mikor felpakoltál 6 dobozt, utána indulhattok, de akkor több katona is fog jönni, és az azt követő utazás sem lesz kellemes mert üldözni fognak :D az tuti, hogy nyomsz majd még akkor fel kérdéseket pár küldetésről, de nembaj én imádom a gamet :D
2014. aug. 24. 04:25
 3/5 Nemohalacska ***** válasza:
De akár olyat is csinálhatsz hogy Rydert nem engeded be a kocsival a területre hanem először a hangárhoz mész és összekészítesz magadnak hat dobozt oda ahol Ryder megállna a teherautóval s akkor csak be kell pakolni őket.
2014. aug. 25. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
kedves 3-ik :D ezzel több meló lenne, mint amennyit ez a nem túl nagy jelentősségű küldetés megérne. szal azért ez igencsak az elején van, hót fölösleges kerülőutakkal próbálkozni, egyáltalán nem vészes simán sem.
2014. aug. 26. 00:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is azzal a trükkel csináltam meg, amelyet Nemohalacska írt. Azelőtt nekem is gondjaim voltak ezzel a küldetéssel. Szerintem ez a legegyszerűbb mód.
2019. márc. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!