Most akkor töröltek a játékból?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy én játszok egy játékot. A farmeramát. A tegnapi napig simán engedett belépni, de ma már nem. Hiába jelentkeztem be visszadobta és olyat írt ki, hogy kijelentkeztem. Próbáltam új játékot kezdeni, azt engedte, de ahogy a régiekbe próbáltam belépni azt már nem engedte. Sehogyan sem tudok belépni.Mi lehet ennek az oka? Hiszen új játékot engedett nyitni de régibe nem enged belépni. Olyan elképzelhető, hogy törölték vmi miatt? És ha igen akkor arról nem kéne tájékoztatniuk?2014. aug. 22. 11:08
1/1 anonim válasza:
Törölni csak akkor törölnek, ha több hónapig nem lépsz be. Nekem akkor fordult elő hogy kidobott, hogy ha többször voltam bejelentkezve, vagy másik felhasználóval is beléptem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!