Hogy tudnám rárakni a Sims valamék részét a telómra természetesen ingyen?
Figyelt kérdés
Kizárolag ingyen és az eredeti sims kell2014. aug. 21. 15:22
1/9 anonim válasza:
Fogod a megvásárolt lemezt, és ráteszed a telefonodra. Ez így kvázi ingyen volt, és rajta van.
2/9 A kérdező kommentje:
Playáruházon nem tudod hogy kell
2014. aug. 21. 15:33
3/9 anonim válasza:
Csak rá teszed a lemezt a telefonra.
4/9 anonim válasza:
Az legalább kiderült hogy androidos készülék... Haladunk. Most pedig szépen bepötyögöd a play keresőjébe, hogy sims. Nagyon bonyolult?
5/9 A kérdező kommentje:
már próbáltam te gyökér szerinted nem ezzel kezdtem
2014. aug. 21. 21:37
7/9 anonim válasza:
van droidos sims, a freeplay
vagy alkalmas rá a készüléked vagy nem
pc-ről telepítsd chrome alól a telefonodra
8/9 anonim válasza:
Telefonon csak hordozni akarod, vagy futtatni is? Android nem hiszem hogy futtat PC-s játékot. Biztos van valami Windows emulátor, de ahhoz szerintem brutál vas kell.
9/9 anonim válasza:
Idióták mindenhol. Van 2!! db Sims kizárólag telefonra. Egyik vmilyen F betűvel kezdődik. Utánuk nézel, letöltöd az apk-t és install.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!