The Sims 3 Egyetemi városába nem tudom beköltöztetni simeimet?!
Figyelt kérdés
Két simemet szerettem volna beköltöztetni az egyetemre, de amikor betölt az egyetemi város nem adja be őket, hogy beköltöztethessem. Megnéztem a háztartások között, de ott sem adja ki őket. Azt a szöveget írja ki a városnál, mint amikor elkezdesz egy új játékot és létre kell hozz családot, vagy kiválasztani valakit, akivel játszani tudsz. De akkor hova tűnt két simem?
(Eredeti az alapjátékom és a kiegészítők is.)
Akinek volt hasonló gondja és/vagy tudja a megoldást legyen szíves válaszolni. Nagyon tanácstalan vagyok.
2014. aug. 21. 01:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Képzeld, nekem is ez a problémám, én is most akartam kiírni a kérdést. Kíváncsi vagyok, mi lehet a gond :\
2/2 A kérdező kommentje:
Sziaa, én idő közben elköltöztettem az egész háztartásomat egy másik városba és onnan engedi egyetemre küldeni őket. Bár sajnáltam, hogy a sok régi városban szerzett barát és a rokonok mind elvesztek, ezért a régi mentéssel, a régi várossal játszom tovább, de ez már lényegtelen:D
2014. aug. 24. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!