Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a kedvenc rpg-tek és miért?

Mi a kedvenc rpg-tek és miért?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Aion. Azért mert ezzel kezdtem, és eddíg csak ezt próbáltam. De eléggé megbarátkoztam vele. Bár ez MMO-RPG.
2014. aug. 20. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Dragon Age: Origins, és Gothic.

Mindkettőben lebilincselő a sztori. A DAO a mechanikája, a Gothic pedig a "beleránt, és nem ereszt"-sége miatt.

2014. aug. 20. 13:34
 3/7 janee277 ***** válasza:
warcraft 3
2014. aug. 20. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Neverwinter. Csak az extrák fizetősek? full testre szabható kari, gyönyörű, kis gépigény, Ki lehet térni az ütések elől, félre lehet ütni, a küldiknek van története, lvl. 15-től lehet saját küldit készíteni, nem abból áll, hogy beállsz a mobok elé, és csak nyomod a támadás gombot, taktikázni kell.

Remélem ennyi elég ok, hogy kipróbáld! :D

2014. aug. 26. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a kérdezőnek sikerült kedvet adnod, még nekem is felkeltetted az érdeklődésem xD
2014. aug. 26. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:

newerwintert próbáltam már, de lehet adok neki még egy esélyt.

kedves ötödik, örülök, hogy a kérdésem másnak is hasznos volt:D

2014. szept. 5. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is örülök hogy hasznos volt nekem :D Minden meg van benne, bossok, jó harcrendszer, jó képességrendszer, és a free to play free része is. Nem kell fizetni hogy jobb legyél.
2014. szept. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!