Kérdésem a következő? Van ez a játék Project CARS és ez Watch Dogs
Figyelt kérdés
na és ezeknek a játékoknak az ajánlott gépigényénél a CPU résznél Intel processzorokból i7 est kér,mindkét játék esetében,nekem i5 4670k m van a gépembe, és akkor AMD részről meg elég bele egy FX 8350 es is ami bőven gyengébb a harmadik szériás i5 ök höz képest is nemhogy egy i7 es hez viszonyítva,és azért mert én a gyorsabb procit favorizálom ami nagyobb teljesítményt ad le alap órajelen +kevesebb áramot fogyaszt kevés ezekhez a játékokhoz hogy full hd ban mindent maxolva fusson szaggatás nélkül, nem nagyon értem ez hogy van az AMD sokkal lasabb mint az én i5 ösöm,és i5 el nem futna rendesen maxon ez a két játék de egy lassabb amd fx 8350 el meg simán futnak, valaki egy elfogatható választ mondjon már nekem.2014. aug. 19. 12:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!