LoL karakter kérdés (? )
Nagyon nagy traumában vagyok skacok. Tudom, hogy ez rajtam múlik, hogy mit szeretek satöbbi, de úgyérzem, hogy a LoL már nem megy, ezért segítséget kérek.
Nos, nekem a LoL egy szórakozás volt, mégamég tudtam játszani. 3éve űzöm, és 27 vagyok.\aki kérdezné hogy hogy-hogy nem 30 annak üzenem, hogy évek kihagyása, illetve 6karakterem van ami 15, de egy amit húzok az 27\.Na, akkor kezdjük:
-Mint mondtam, 3éve játszom a játékot, mégha kihagyásokkal is: Régen nagyon jó voltam, de mostanra UNDORODOM magamtól, és ezért nemtudom mit tévő legyek.
Jelenleg Húsz karakterem van, és egyikkel se tudok játszani. Akik megvannak:
Akali
Ahri
Draven
Lucian
Ashe
Annie
Ryze
HeimerDinger
Garen
Jax
Morgana
Nasus
Nunu
Warwick
Sivir
Teemo
Tristana
Tryndamere
Twisted Fate
Xin Zhao
És tényleg úgyérzem, hogy nem megy velük, mások mondják hogy megy, de akkor is, szinte mindíg negatív statot hozok ki belőle\nálam az negatív, ha több halál, mint gyilkolás\.Nagyon elkeserít, hogy nem megy, ezért légyszives, próbáljatok meg nekem karaktert mondani aki jó lehet\Master és ehez hasonló noob karaktereket NEM kérek\, esetleg buildet hozzá, és esetleg hogy hogy tudnék magamon javítani.Köszi. !!CSAK ÉRTELMES VÁLASZT!!
Akkor gyakorlod. Costum meccs, rúnák masteryk nélkül, csak jobbklikk, addig csinálod amíg 10 percnél 100-at le nem csapsz. Ezután ezt megtanulod élesben is, úgy, hogy mellette még az ellenségedre is figyelni kell.
Nem is tudom hangsúlyozni, hogy ez mennyire fontos. Gondolj bele, 15-20 lasthitért már több pénzt kapsz mint egy ölésért.
toljad annie-val, Q-val tudsz mana nélkül last hitelni, ami megkönnyíti a dolgot.
Ha nem megy, toljad botok ellen, ott könnyebb gyakorolni
Amiket érdemes neki venni:
Rod of Ages
Rabadon Deathcap/Zhonya's Hourglass
Void Staff
Will of the Antients
Spirit Visage/Sunfire Cape/Randuins Omen/Abyssal Scepter
magic penes cipő
NE!
Avval nincs értelme megtanulni. A legjobb, ha egy nehéz championnal tanul meg, skillek nélkül last hittelni. Mondjuk Mundo, Ryze és Vayne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!