Skyrimban, ha csatlakozok a birodalmi légióhoz, akkor a lázadók ellenem lesznek? Fordítva is? Másik kérdés: melyik a leghatékonyabb? Kétkezes fegyver, egykezes fegyver, íj vagy a mágia?
1.Igen
2.Kitenek mi jön be én mindet használok egy kicsit csak a kétkezest nem.
A kétkezes meleltt nem tudsz varázsolni, sem pajzsot forgatni. 1 skill fejlődik.
Az egykezes mellett tudsz varázsolni, pajzsot forgatni, de kisebb lesz a sebzésed. 2 skill fejlődik.
Az egykezes tőr mellett hülyén nézel ki pajzzsal, de tudsz varázsolni, gyorsan támadsz, de kisebbeket sebzel. 2 skill fejlődik.
Az íj kicsit sebez, közelharcban nem jó, 1 skill fejlődik.
A kétkezes mágia bejövetele óta a mágia jó, de csak a kiegészítőkben jöttek be olyan finomságok, mint pl. a varázsbot enchant. 1 skill fejlődik.
Én javaslom az egykezes fegyver és pajzs/mágia kombinációt, a szád ízlése szerint.
Én speciel a következőképpen építettem fel a khajitomat:
tőr-lopakodás-mágia (távolra villám)
A sötételfemet pedig:
egykezes kard - lopakodás - mágia
Távolra íj.
Ez a szép a Skyrimben, minden rád van bízva. Ha pedig vérfarkasként akarsz nekiesni az ellennek, hát tedd azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!