Mount & Blade Warband 100%-os magyarosítás?
Figyelt kérdés
Helló mindenkinek! A minap letöltöttem a játékot, fel is patcheltem a legaktuálisabb patchel, az alábbi módszerrel, egyenként, például: 1.0.0, 1.0.1, 1.0.2, 1.0.3... és így tovább. Szóval az utolsó patchen játszottam, 1.158-on. Az volna a gond, problematika, hogy a játék nem teljes egészében magyar feliratú, hiányoznak dolgok, ahol továbbra is angol feliratú. Összefolynak szöveg részek, pl a céhmesternél valamiféle ipar índitása, zsoldos felbérlés szövegével társítja. Nincs valami teljes magyarítás eme játékra? Mert nagyon érdekelne. Előre is kösz!#szerepjáték #RPG #karakter #középkor #mount #Blade #magyarítás #Mount & Blade #Medieval #karakterfejlődés
2014. aug. 17. 17:53
11/12 anonim válasza:
#10 ha steamen van meg a sima 1.011-es mount and blade, abban nincsen magyar nyelv, illetve a warbandban sem. Tehát ha a játék könyvtárában átírod az eng-et, hu-ra akkor nem fog megváltozni a nyelv magától.
12/12 B~Way válasza:
És ebben az esetben mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!