Star Stable Online:Miért nincs küldetésem?
4. szinten vagyok de nincsenek küldetéseim.. :(
Miért?
szia mostmár 5.szintig tart a játék ingyen utána star rider tagságot kell vásárolnod ami valós pénzbe kerül és telefonon vagy kártyán lehet fizetni de inkább adok egy kódot hogy rider lehess:ZONG
írd be a prómociós kódhoz a ZONG-ot ami a weblapon van és 2 hét star ridert kapsz de ajánlom hogy pénteken aktiváld mert akkor több star coinst kapsz:)
remélem segítettem:)
Ez a Zong dolog nem fog működni: 1. mert nincs ilyen promóciós kód 2. mert ezt sms-ben kell küldeni, amikor ridert vásárolsz, de amint elküldöd levonja az árat is. Magyarán ha küldetéseket szeretnél, ridert kell vásárolnod, sms-ben vagy bankkártyával. :) Van néha Free Star Rider kód, de nagyon ritkán és mivel most volt nem olyan régen, így szerintem legközelebb, jó ha Karácsony környékén lesz, de lehet még akkor sem.
Egyébként csak a Star Stable honlapján kiadott kódok érvényesek, ne irkálj be mindenfélét amiket hallasz/olvasol, mert sajnos rossz vége is lehet. :/
Jelenleg NINCSEN semmilyen érvényes promóciós kód egyébként, csak szólok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!