ErKo1 gyuri kérdése:
A minecraftom akadozik leptopom van többi lent mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Intel r core tm2 cpu t7200 @ 2.00GHz 2.00GHz 1,50 GB
ez a leirása én nemnagyon értek ezekhez csak nagyon akarok minecraftozni segitsetek légyszi segitetek? mit kell csinálni?
#Minecraft #TÖLTÖTT KÁPOSZTA
2014. aug. 15. 16:00
1/3 adventurer111 válasza:
Ezek pont hogy nem számítanak, inkább azt mond hogy milyen vidikártya van benne!(ott van az eszközkezelőben)
2/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez a laptop nem a legeslegjobb. Viszont van egy jó hírem: Én két és fél évig egy ennél kétszer rosszabb gépen minecraftoztam. Szóval csak annyit kell tenned, hogy a minecraft beállításain belül a látótávolságot lehúzod legalacsonyabbra, majd a grafikai beállításokat gyors-ra állítod. Ezzel már szebben fog futni. igaz a látótávolság kisebb lesz ugyan de szerintem ez túlélhető. Legalábbis addig biztos amíg nem tudsz valahogyan szerezni egy jobb gépet :)
3/3 A kérdező kommentje:
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
ittvan :)
2014. aug. 18. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!