Ismertek olyat akinek a wot- ban megvan a német műszaki mérnök?
Figyelt kérdés
Mi a véleménytek erről? Szerintetek a legjobb kitűntetés ? (jelzem nekem megvan) xd2014. aug. 14. 21:54
1/3 anonim válasza:
nem a legjobb kitüntetés, ehhez csak idő kell és arty buzéria semmi más nekem csak a japó és a kínai van meg majd ha ott is lesz arty akkor az is élvész
2/3 anonim válasza:
Olyan nívós kitüntetésnek én sem nevezném. Ez inkább azt mutatja, hogy kik melyik nemzetet szeretik és viszik végig az ágat. Ezt (és akármelyik műszaki mérnököt) még a legnagyobb noobok is meg tudják szeretni (ne vedd magadra kérdező nem sértésnek szánom)ha sokat játszanak. A játék közben megszerezhető kitüntetések mutatják inkább a játékos igazi teljesítményét (és szerencséjét). Szóval szépnek szép kitüntetés szó se róla, de én speciel nem esek hasra tőle.
3/3 anonim válasza:
" legnagyobb noobok is meg tudják szeretni " itt szerezni akar lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!