Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3. A harcművészeti...

Sims 3. A harcművészeti tornán hogyan léphetek előre?

Figyelt kérdés
Már elértem a 10-ik szintet, telefonon kihívtam az ellenfelet, meg is jött, de hiába nyertem többször is, a tornabesorolásom 0. Három simet edzettem eddig, a meditációm majdnem teljesen kész, többet öklöztem a megadott 75-nél -a győzelmi arányom magas - mégsem tudok feljebb lépni.

#harcművészet #Sims #tornabesorolás
2014. aug. 14. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

pedig úgy kell, eljön, és akkor nem a sima küzdelmet hazsnálod hanem a tornaharcot, de nem tudom minek fordították, mert angolul játszom vele

mindegy, külön cselekvés van rá

2014. aug. 14. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Így csináltam, csak valamiért mégsem mászom felfelé a ranglétrán. Másodjára járok Kínában, és első alkalommal is ugyanígy cselekedtem, hiába. Gondoltam, minden tornagyőzelem után vissza kell jönnöm, meg arra is, hogy esetleg később "esett le a gépnek", hogy én vagyok itt a legjobb. :) Na de, hogy most sem, ezt nem értem. Még teszek egy próbát, hazamegyek, majd vissza jövök, hátha.

Nem szeretném ezt a jártasságot is feladni, mint a szörnygyártást. Ott azért sokalltam be, mert hosszú percekig lefagyott a játék (kizárólag a kacattroniknál), amikor rákattintottam a padra, s érdekes módon, mindig akkor, mikor elértem a 4-5-ik szintet.

Azért nagyon köszönöm a válaszodat!:)

Esetleg, ha valakinek lenne ötlete, szívesen fogadom!

2014. aug. 14. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem egy simemet vittem már fel tornagyőzelemig (vagy minke hívja) amikor guru vagy vagy nemtom, most nincs előttem, de ha kell megnézem :)

én úgy szoktam, hogy kimaxolom ezt a skillt

utána pedig az akadémián tanyázva meghívom az opponenseket

elég sokáig kell várni mire megjön

akkor egy kis üdvözlés

és utána tournament fight

ima, hogy nyerjen

ha sikerült öröm

a skill info balkaban benne van, hogy hány tornagyőzelmed van, hány százalék, stb

emit még szoktam az a tölgyfe széttrörése, mert ugye a végén tud meteoritot törni, abból meg szokott lenni vmilyen drágakő, amiből kiválóan meg lehet élni

2014. aug. 15. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy időt szakítottál a válaszadásra! :)

Megoldódott a probléma, de nekem ahhoz haza kellett utaznom és vissza. Most sem értem a miértjét, de minden jó, ha vége jó. Még egyszer köszönöm!

2014. aug. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!