Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell feltelepíteni a cod...

Hogy kell feltelepíteni a cod 4 modern warefart?

Figyelt kérdés

A single player része nem indul. Valami olyísmit ír hogy hejezze be a megfelelő DVD-ROMot. :| Az eyeinst.exe meg nem akar feltelepítődni mert terhelt a rendszer.Mindg ezt írja ki.Akár mior akarom telepíteni. =(

(írott DVD)

2010. jan. 13. 21:27
 1/4 anonim válasza:

tölts le hozzá pach-et és a pach hez tartozó crack-et.

elvileg így mennie kell a single playernek. A másik problémád gondolom azért van mert gyenge a géped.

2010. jan. 15. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:

pach is van 1.6 ill. 1.7es. Sztem a gépem nem gyenge. Ram: 2GB

Wincseszter: 250GB

Proci: 2,9 Ghz

Videókártya: Geforce 9500 GT

és csak ez az 1 játék van rajta. Megfejtettem h mi a baja. Kell neki a megfeleő DVD-ROM, ez meg is van csak sztem nem érzékel vagy nemtom :S

2010. jan. 15. 22:15
 3/4 anonim válasza:

hát ha kell neki a DVD, akkor vagy keress hozzá ISO-t.

Aztán azt berakod a daemontoolsal vagy crack és akkor nem kéri.

2010. jan. 18. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
daemontolsot nemszeretem. am van 1 iso. azon belül is van egy másik, amit sajnos nem mappákban mutat, hanem winrarban. :S de mind1. majd megcsinálja a játékguru haverom xD
2010. febr. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!