Karancs221 kérdése:
Van egy minecraft szerverem hogyan tudom megcsinálni? Többi lent
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megcsinálni azt hogy hamachi nélkül fel tudjanak jönni a szerveremre
Dinamikus ip-m van. Nem lehet valahogy át tenni statikusra vagy valahogy megoldani hogy hamachi nélkül tudjanak feljönni?
Egyszer már próbáltam statikus ip-re tenni de 1 napig nem volt internet.
Kérlek segítsetek
2014. aug. 13. 20:56
1/6 anonim válasza:
Helló!
Nyiss egy portot, és menni fog. :)
2/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon megtalálod, hogy hogyan kell portot nyitni (A legtöbb routerhez van leírás).
3/6 A kérdező kommentje:
Már csináltam azt de dinamikus ip-m van és minden nap változik az ip-v van amikor csak 1 hónaponta változik
De azért megpróbálom újra
2014. aug. 14. 16:08
4/6 A kérdező kommentje:
Ha kikapcsolom a hamachit nem tudnak feljönni ha bekapcsolom feltudnak jönni be is írtam és nem tudnak feljönni még úgysem lécci segítsetek
2014. aug. 14. 16:40
5/6 anonim válasza:
Ha dinamikus ip-d van akkor kell egy szolgáltatás, ami domainre áthelyzezi az IP-t pl noip vagy dyndns.
6/6 A kérdező kommentje:
És letudnád nekem írni a folyamatot?
Hogy pl a noip.nél hogyan kell és mit kell csinálni?
2014. aug. 16. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!