Gameplay-eket akarok csinálni. Hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Szóval... van egy közép kategóriás gépem,fraps,vegas pro 11,és a telefonom amivel magamat videózom. Szóval éppen ott leszek a gamepalay közben a sarokban és kommentálok. Noss még egy videóm sem volt és nem tudom,hogy hogyan kezdjem. Hogy legyen a videó eleje? Bemutatkozás?Mit mondja? Nem lesz silány,ha nincs 500ezres konfigom meg egy 100ezres mikrofonom? Plusz ugye a HD-s kamera? Vagyis valaki emg lát egy oylan vidit amiben minden tökéletes. Jó a kép és a hangminőség stb. és tetszik neki akkor lájkolja/felíratkozik,de ha kevésbé jó akkor?És milyen játékokon érdemes játszani? Tetszenek a rage gémek. Én elsőnek az I wanna Be The guy c. játékra gondoltam aztán valami unfair sonic aztán meg lesz a 3gb ram és jöhetnek a nagyobb játékok. Ti mit csinálnátok?Hogy kezdenétek?2014. aug. 13. 12:14
1/5 slender0820 válasza:
Nekem van egy tippem. sehogy ne kezd el, főleg ne 10 éves fejjel. :)
2/5 anonim válasza:
csinálj mincecraft gameplayeket az olyan eredeti..
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a játékot,de meg próbálok valami nehéz pályát leszedni hozzá :D 16 vagyok ,de mindegy ._. Hogyan mutatkozzak be?
2014. aug. 13. 13:39
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, de kreativitás hiánya miatt inkább el se kezd.
5/5 anonim válasza:
Ha #2-es iróniája nem jött át, akkor tényleg hanyagold a dolgot. Egyszerűen üvölt a stílusodról a tipikus amatőr gameplay-es hozzá nem értés és tehetségtelenség, totál égés lesz néhány év múlva egy ilyenhez adni az arcodat. Ne értsd félre, tényleg nem személyeskedésből, gyűlölködésből kapsz ilyen válaszokat, egyszerűen a te érdekedben beszélünk le a dologról, mielőtt nevetségessé teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!