Valaki nem tud a Star wars Force Unleashedhez magyarosítást?
Már semmi mert megtaláltam a linket.
De ez hogy van?Hogy a felső rossz,ha szimplán beírom a googleba,egyik fórum oldalon találtam így is meg.Ez hogy lehet hogyha beírom a googlba akkor rossz linket ad ki?
Május elején nagyjából egy hétre leállt a Magyarítások Portál, mivel az oldal alatt üzemelő szerverben tönkrementek a merevlemezek. (Bővebben itt: [link] ) Az újraindítást követően bevezettek egy új motort, melyet későbbre terveztek. Emiatt az oldal szerkezete és a linkek felépítése megváltozott. Amikor rákeresel pl. Google-n, akkor az évek óta használt linket dobja be, és nem azt, amelyik csak 2 hónapja létezik.
Itt láthatod a különbséget:
Régi - magyaritasok.hu/downloads/details/1277/star_wars_the_force_unleashed_-_ultimate_sith_edition
Új - magyaritasok.hu/magyaritasok/star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition/star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition/1113
Legközelebb használd a Magyarítások Portál keresőjét!
MEgj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
Az hogy magyarosítás vagy magyarítást dobok be,mindegy mert ugyan azt a lapot találom,és amikor beírom googleba a magyarítás portált,annak nincs keresője.
Nekem itt nincs keresés,különben használnám.
De köszönöm a választ.
Nem azon volt a hangsúly az írásomban, hogy mit írsz be, magyarítást vagy magyarosítást. A lényeg az, hogy a magyarításokhoz vezető linkek felépítése megváltozott, de a különböző keresők (pl. Google) nem az új linkeket adják be, hanem a régieket.
Ha nem lenne keresője, akkor nem írtam volna. Jobb felső sarok! Számomra eléggé szembetűnő.
Vagy el van állítva a monitorod felbontása (szerintem ez) vagy ki van nagyítva az oldal.
Eredeti oldalméret: Ctrl + 0
Kicsinyítés: Ctrl + -
Így kellene kinéznie: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!