Valaki elmagyarázná kérem, hogy mi is a FInal Fantasy pontosan?
Sokat hallottam erről a játékról, és kíváncsi lettem. Tehát amit szeretnék tudni, az: - milyen játék ez (valami akció lenne-e?)
- mennyi folytatása van (láttam, hogy meg vannak számozva)
- kapható-e angolul, és ha igen, akkor rendelni kell külfödről vagy itt is be lehet szerezni
Előre is köszi!
"- milyen játék ez (valami akció lenne-e?)"
Szerepjáték, körökre osztott harcrendszerrel (vagy valami ahhoz hasonlóval, minden résznél változtatnak kicsit rajta).
"- mennyi folytatása van (láttam, hogy meg vannak számozva)"
Most készül a 15. rész, de nincsenek az egyes részek egymással összefüggésben, mindegyik játék egy új világban játszódik, csak van pár visszatérő tematikus elem. A 11. és a 14. rész havidíjas MMORPG, én személy szerint nem tekintem őket a sorozat részének. Ezen kívül még számtalan spinoff is van.
"- kapható-e angolul, és ha igen, akkor rendelni kell külfödről vagy itt is be lehet szerezni"
Kapható, ha pl. van okostelefonod, az első hat rész remake-jét meg tudod venni rá. A 3, 7 és 8 pedig steam-en is megvásárolható. A 9, 10, 12, 13 pedig csak konzolon elérhetőek. Persze a 12. részig az összes emulálható is, ha esetleg arra fanyalodnál, szívesen segítek privátban.
Szerintem az utóbbi pár rész már nem lett olyan jó, ps3ra final fantasy helyett a ni no kunit, tales of xilliát, majd ha megjelenik akkor a persona 5öt ajánlom.
(vitára jó még a persona 4, Final fantasy 10HD, atelier arlandok)
Ha esetleg úgy kérdezted hogy nincs playstation konzolod, akkor pcre van pcsx2 nevű ps2 emulátor, és azzal mehet az FF 10, persona 4
Nálam a legjobb Final Fantasy az a 7-ik rész és a vele kapcsolatos részek Crisis Core, Before Crisis, Dirge of Cerberus
Még egyedül a FF XV várom, de nem tudom lesz-e egyáltalán valami... végén kitalálják, hogy ps4-sem bírja leszopommagam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!