Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet megcsinálni?

Hogyan lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
GTA vice city:Van az a küldetés,amikor 4bombát kell elhelyezni,nekem sosem sikerül nagyon nehéz kezelni a helikoptert eddig egy bombát tudtam elhelyezni,lejár az idő,mire a következőért mennék,valami tipp esetleg,hogyan tudok előre menni vele?csak oldalra illetve le fel ,egy,és ez zavaró.továbbá amikor csörög a telefon azt írja ki,hogy nyomjam meg a tab gombot melyik az??én nyomtam az entert,a szóközt de nem csinál semmit.
2010. jan. 13. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az xcheats vagy xcheat.hu-n keress hozzá cheat-et.Hátha van hozzá.
2010. jan. 13. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:

figyu először is a TAB gomb a caps lock fölött van, 2 ellentétes irányú nyíl másodszoris elmondom, az irányítást

fölfelé nyíl: emelkaedés

lefelé nyíl: süllyedés

jobbra/balra: jobbra/balra mész

9: előre (közbe nyomd a fölfelét és ne folyamatosan, mert fejreáll vagy lemegy a földre nagyon)

6: hátra (ugyanolyan mint az előző)

4: balra fordul (egyhelyben)

5: jobbra fordul -||-

2010. máj. 4. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:

én úgy csináltam, hogy kicsit kényelmesebbre állítottam az irányítását a beállításoknál:

előre dőlés: num8

hátra: num2

balra fordul: num4

jobbra: num6

ezzel az irányítással 2 nekifutásra sikerült megcsinálnom

2010. aug. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!