Mikor jön ki a crysis 2?
Szerintem biztos durva lesz.
Meg ha jol tudom triológia lesz ugye?
Hát kezdésnek volt Szeptember, aztán Október most már 2010.November 15.De még ez is változhat:S
Csak az biztos hogy a játékhoz ajánlatos szerválni a gépbe egy pici atomerőművet.Egy Csernobil méretű megteszi:D A grafika állítólag már olyan lesz mint ha egy filmet látnál vagy akár a valóságot.
Francokat kell neki atomerőmű! Elég megnézni az eddig kiadott gameplay videókat. Semmivel sem szebb, mint az első része, szóval egy mai közepes gép el fogja vinni high-on.
Arról nem hallottam, hogy trilógia lenne, de azt előre leszögezem, hogy PC-n nagy bukás lesz a játék, szóval 3. részt nem biztos, hogy ki fogják adni PC-re (ha lesz egyáltalán 3. rész) Ezt azért mondom, mert az első rész is bukás volt, pedig az mutatott újat, de ez már nem fog...
Csak annyit lehet tudni hogy még idén!
És fog jönni igen a 3. rész is!
És pc-n lesz a legszebb bár nem értem hogy mért pont fordítva kellene hogy legyen!
Hát sztem nem volt bukás.Tény van benne hiba bőven, de nem gáz.A GTA IV 1000x nagyobb bukás.
Am meg bocs hogy nincs mindenkinek Xbox vagy PS.
Szal csak nyomják ki pc-re.
"pedig az mutatott újat, de ez már nem fog"
Láttad a gameplay videókat és nem tűnik fel Newyork?
Egyébként egy youtubos videóból nem derül ki hogy milyen a grafikája...
Nem tudom nekem mindkét rész tetszett, szerintem ebbe se fogok csalódni.
Csak jó lenne ha már kijönne mert ideges vagyok!!!!!
Krájziszt!!!! M
remélem a 2. részben már a játék élményre is rágyúrnak nem csak a grafikára!
mert az elözö részekben a játékélmény kaki volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!