Valóban a Crysis 3 az, ami ma grafikailag a legmagasabb szinten áll?
Akárhol olvasok, hallok valamit bármilyen játékkal kapcsolatban, a grafikánál mindenhol a Crysis 3 jön szóba, mint például "ne várjunk tőle olyat, mint abban", vagy "ez még akár azt is megközelíti", stb. Mindenhol ugyanúgy a Crysisra hivatkoznak ilyenkor, az a mértékadó, és soha nem másra.
Tényleg ez adja ma csúcsot, amit látvány terén el lehet érni?
Korábban nem tudtam elképzelni, mitől lesz valami ennyire egyöntetűen hivatkozási pont grafikailag. Mitől lesz annyira kiugró a többi közül. Néhány napja azonban megláttam a The Last of Us-t, és nem is voltam mindig biztos benne, hogy végig egy játékot látok videóbejátszások nélkül, olyannyira filmszerűen valós a kép, amit ad.
Csupán _egyetlen_ másik játék volt még korábbról, ami ennyire megragadott vizuális élethűség terén, arra emlékeztem belőle, hogy egy partravetődött ember feltápászkodik, és csak egy pisztoly van nála. Mint utólag szembesültem vele, ez az Uncharted, és milyen ironikus: ugyanattól a fejlesztőcégtől van.
Én ezeket látva azt hiszem, ez az elérhető maximum.
Szerencsére van lehetőségem maxon futtatni a Crysis 3-at és a Battlefield 4-et is és amondó vagyok , hogy az utóbbi valamivel szebb.
Singleben a második pályán esőbe azok a fények szebbek mint a valóságban:D
Ja meg azok a robbanások...
Meg az a víz...
awwwwwww grafika bu zi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!