Tudnátok valami jó háborus játékot?
Második világháborús?
A Brothers in Arms szerintem igazán szép, filmszerű grafikájú, ugyanakkor 2005-ös. Két része van, a Road to Hill 30, és az Earned in Blood. A harmadik részével szerintem látványában és szkriptelt jeleneteiben is elégedett lennél, Hell's Higway. 2008 végén adták ki, vagyis nem matuzsálemi.
mostaniak közűl pedig bf bc2 , bf3 , bf4 , armák , esetleg a
MoH -ok.
Na meg persze a Spec Ops : The line.
Második világháborús játékokból nem vagyunk eleresztve a maiak közül, "unalmas a téma", úgyhogy az említett Brothers in Arms sorozat bármely tagját ajánlom ilyen téren. Steam-en a két rész külön-külön csupán 5 euró ma már. A 2008-as harmadik része 10 euró.
Második világháborús FPS-ekből igazán csak a régi klasszikusok vannak ma is. Bár nemrég jelent meg a kedvenc játékom második része, a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad 2010-ben, illetve folytatása, a csendes-óceáni hadszínteren játszódó Rising Storm 2013-ban.
Bár nekem ezek nem olyan komfortosak és kiforrottak, mint az első rész, ma is azzal játszom helyettük, ajánlani pedig főleg nem merem, mert nehéz, inkább szimulátor, ekképp bele kell szokni, és addig sok kudarc ér. Nem azt a pörgős árkádos játékmenetet nyújtja, mint a CoD.
Modern hadszíntérről az említett Battlefield 3-4 az, amit én személy szerint a hallottak alapján jónak tartok (még nem próbáltam), de ezt, mint CoD-riválist, úgyis ismered.
Valamint az ARMA III is ebben az idősíkban játszódik, de szintén inkább realisztikus, mint a darálós CoD-széria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!