Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hova tegyem a Sims 2-be...

Hova tegyem a Sims 2-be letöltött dolgokat?

Figyelt kérdés

Minden oldalon azt írják, hogy van egy "Downloads" mappa, oda kell tenni. Namost nekem ilyen nincsen!

Megpróbáltam azt is, hogy csináltam egy ilyen nevű mappát, de akkor nem indult valamiért a játék! Mit csináljak?

(Így néz ki a "Sims2" mappa a Windows-ban: [link] )

u.i.: Az lehet probléma, hogy a játékot nem Magyarországon vettem?

2010. jan. 13. 07:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Sikerült csinálnom egy mappát, a Body Shop segítségével, de így nem indul a játék, mi lehet a gond???
2010. jan. 13. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A dokumentumok/ea games/ sim 2 mappába belépsz, aztán új mappa, átnevezed Downloads mappára! arra figyelj, h nagybetűvel írd és az "s" betű se maradjon le a végéről! Így mennie kellene, nekem is így van! Majd a letöltött, tömörített fájlokat kicsomagolod a Downloads mappába!
2010. jan. 13. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de sajnos így sem megy... Beteszem a cd-t, elindítom a programot, belép és feketeség... aztán állíthatom le :(

Nem értem, mi lehet a gond, mert ha a Downloads-mappát kitörlöm, újra megy a játék...

2010. jan. 13. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor sajnos nem tudok segíteni! De valaki hátha megtudja oldani a problémát!
2010. jan. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!