Van itt rajtam kívül prince of persia rajongó? Most mi ez a prince of persian the forgotten sands? Meg, h lesz-e új része a prince of persiának amiben a régi herceg jön vissza nem ez az új s***?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 23:22
1/5 anonim válasza:
Én rajongó vagyok, bár csak 3 résszel tudtam játszani ami ps2-re is megjelent.
A Forgotten Sands május 11-én jelenik meg pc-re, állítólag a Sands of Time után játszódik a sztori, szóval olyan lesz mint azok. Ennyit tudok, mást nem. Az én gépemen el sem fog indulni szóval nem játszadozhatok a hercegemmel:(
2/5 anonim válasza:
Vagyunk páran az biztos. Köztük vagyok én is. :D Nagyon szeretem. 1-3 ig már vagy 3x vittem végig mindegyiket. A 2008 ast is 3x. 2x angolul és 1x magyarul. :D Már alig várom hogy ki jöjjön pc-re a forgotten sands :D A film is itt van nemsokára szinkronosan na az nagyon kéne már.
3/5 bazsko válasza:
én is nagyon szeretem a PoP-ot
viszont ég csak az 1. és a 4. részt sikerült kivinnem
a 2. és a 3. még folyemetban van de szerinem a 2. a legnehezebb PoP :D
4/5 anonim válasza:
Tényleg a 2-es a legnehezebb az engem is megdolgoztatott :D második voltam.
5/5 anonim válasza:
Rajongók figyelem!
Van egy jó kis honlap, de ez csak a Sands of Time-ról szól!
Esküszöm bele lehet szeretni a játékba, nézzétek meg:
www.sandsoftime.eoldal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!