Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mászkálós/logikai játékot...

KoviAti kérdése:

Mászkálós/logikai játékot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

olyasmit ami hasonló az ac-hoz, de gyűjtögetni kell pl kulcsokat vagy egyéb olyan dolgot ami a továbblépéshez szükséges

a játék típusa nekem mindegy lehet horror sci-fi történelmi modernkori fps tps estleg rpg

a gépem leggyengébb pontja a Vidi kártya ami csak egy ATI Radeon 9600 pro 128Mb (igen tudom hogy nagyon régi)

Ui.: a GTA szériát ismerem

2014. aug. 8. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A videó kártyákhoz nem értek, nem tudom menne e rajta de esetleg Tomb Raider (2013)? Ha szereted az AC-t ez is tetszene. Bár a főküldetésekhez nem okvetlenül kell logikai dolog, de vannak benne Sírrablások (plussz feladatok) amik logikai jellegűek, és vannak közöttük nem egyszerűek is.
2014. aug. 9. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:
igen azt már néztem de nem futna:/
2014. aug. 9. 08:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a runaway-t
2014. aug. 12. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A siberia nevű játék elég régi (2002-es ) de a grafika gyönyörű, nem viccelek, mai szemmel is, és semmi gépigénye sincs, napjainkban játszódik, de egy olyan világba csöppensz, ahol megállt az idő a 20. század elején, (kicsit streampunk) amúgy logikai, nem teljesen lineáris, de nem open world, harc nincs benne, de nem is fog kelleni, minimális angol tudás szükséges.
2014. aug. 15. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a Crysis első része? Apumnak kicsit régi videokártyája van és megy rajta.
2014. aug. 17. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!