Mért ilyen sz*r az Origin?
Figyelt kérdés
Csak azt akarom megkérdezni, hogy tapasztalt- e már más ember is olyat hogy az Origin csak úgy nem fogadja el a jó jelszót, vagy nem enged belépni a böngészőböl? vagy csak szimplán töröl egy játékot a könyvtárából? Nem szeretek embereket/dolgokat szídni, de csak én gondolom hogy az Origin egy kupac sz*r? Mert én már a 3. profilomon is ugyan ezeket tapasztalom!2014. aug. 8. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem is gatyi az origin, de fenti problémák nem fordultak elő se nálam se baráti körömben. Engem a szerverpark kapacitása zavar, mikor megjelenik egy új játék, illetve a drm védelemhez is köze is van az originnek.
2/3 zageer válasza:
Én nekem is rengeteg problémám volt/van az origin-nel. Pl.: egy játékot mimden egyes alkalommal amikor elindítottam újra patcheltvugyan arra a verzióra.
Szerintem a fejlesztők magasról tesznek rá hogy milyen felületetről indulnak el a játékok, tudják hogy ígyis-úgyis használni fogják a játékok miatt,
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor legalább nem csak én gondolom, hogy szar! :)
2014. aug. 14. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!