Mit csináljak ha World of tanksban (wot) mindig a bénább csapatba kerülök?
Figyelt kérdés
Én magam nem vagyok rossz játékos, sárgák a statjaim, de 46%-os a winratiom... Volt olyan nap hogy a 30 első meccsem vereség. Sokszor van a 0 5, hogy elkezdődik a meccs, kettőt pislogok és 0 5 van már nekik. Az xvm mindig 30-40 % győzelmi esélyt mutat pedig én felfele húzom. Ha meg 60-70%-ot mutat akkor is elvesztjük...2014. aug. 8. 18:47
1/1 Krisz_77 válasza:
Fejleszd magad...Normális választ sztem erre nem tud a legnagyobb hozzáértő sem adni.Ha fejleszted a játékod akkor sokkal jobban boldogulsz.Engem már nem érdekel annyira a csapat.Ha heavy-vel játszol akkor válts light-ra.Azért ajánlom a light-ot neked,mert a legnagyobb vereségből is jól jösz ki.(általában)Gyors vagy és ki tudod kerülni azz ellenség lövéseit.Összegében a RANDOM csapatra nem lehet számiítani.klán csapatra lehet számítani.Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!