GTA V Online-on játszok 63-as szintű vagyok van egy full felturbóbott Vaccam amire elég sokat gyűjtöttem. Amikor bemegyek agy ugyan annyi szintes player garázsába akkor ott látom sorba a fullfelturbózott Addereket meg mindent hogyan?
Volt egy egy időszak, amikor csalók csak úgy szórták mindenkinek a trilliárdokat (nem vicc, tényleg). Ha volt valakinek esze akkor bevásárolt mindenféle drága kocsikból. Ugyanis ez a jóság nem sokáig tartott, a készítők kivágták a csalókat, de aki nem csalt, csak kapott valakitől pénzt azt nem dobták ki csak a nagy pénzt vették el tőle (a vásárolt holmikat megtarthatta). A drága kocsikat aztán el lehetett adni és a befolyt összegből újakat, jobbakat lehetett venni.
Szóval szerintem ebből az időszakból származik az sok szuper autó a legtöbb embernél. Én azóta is bánom, hogy nem vettem csak egy pár autót, és alig költöttem a kapott pénzből. :(
Értem,most játszok és van egy mission amit Hardon csinálok pár haverral megvan 5 perc alatt és 18k-t kapsz érte ! :DD
Lehet így csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!