Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of tanks ( W. o. T )...

A World of tanks ( W. o. T ) nevű játékban melyik tankot fejlesszem?

Figyelt kérdés

Úgy akarom kérdezni melyik ország tankját kezdjem el fejleszteni mert most kezdeném el a játékot és melyik a legerősebb egyes szintű tank ( ha kérhetném akkor névvel a tankot ) ??

Válaszokat előre is Köszönöm.

2014. aug. 8. 15:56
 1/5 kilien válasza:

Szerintem a szovjetet elkezdheted fejleszteni( KV-1S ÁG ),

habár az IS-3 nem túl "ELŐNYŐS" megvenni,de ha valaki jól tud tankozni,egy jó 100 000 kredit összegyűlhet...

Kínai is jó,legalábbis a 112...

Japán: SEMMIKÉPPEN SE!

Német:Ha Maus-t akarod fejleszteni,akkor tudsz farmolni azzal a 3000 életével...

Amerikai: Hát a T1 Heavy és a M2 light,ezek a jók itt...

Egyesült Királyság: Én az Alecto ágát nagyon ajánlom,és ha ezt fejleszted,akkor tartsd meg az Alecto-t mert lehet vele farmolni...

Összefoglalva: Szerintem az Alecto,a KV-1S és a Maus ágát fejleszd! :) Remélem segítettem :)

2014. aug. 8. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nos, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. Neked kell döntened, melyik szimpatikus.
2014. aug. 8. 16:55
 3/5 kilien válasza:
Szerintem az Alecto-t...
2014. aug. 8. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:

első, attól még hogy nem tudsz játszani, nem kell osztani a hülyeséget.

A kínai ágon nem ajánlom a 112-t, ugyanis jól lenerfelték, túlsgosan is.

Az alecto ágat sem ajánlom hiszen a tier 10-es "halálcsillag" is le lesz nerfelve és közben is vannak ott rossz tankok.

"Ha Maus-t akarod fejleszteni,akkor tudsz farmolni azzal a 3000 életével... "

Nem élettel lehet farmolni, hanem hogy mennyi damagét kaparsz össze.

"Japán: SEMMIKÉPPEN SE!"

A végére hagytam a legnagyobb hülyeséget. Japán ág túl jó, fantasztikus ágyúi vannak, legjobb ágyúhajlás, messziről a dombok mögül irdatlan nagyot lehet vele farmolni, magasabb tierben is teljesen jók.

Nincsenek op-nem op ágak, csak mindegyik másfajta stílust képvisel. Kezdőként a német és orosz ágakat (esetleg amerikai) ajánlom.

2014. aug. 8. 17:26
 5/5 anonim válasza:
Szerintem a szovjetektől azt a sort válaszd, amiben ilyen tankok vannak:MS-1, T-26, T-46, T-28, KV-1, T-150, KV-3, KV-4, ST-1, IS-4. De még a KV-1 után a KV-2-t vedd meg mert az a legjobb hatos szintű tank, az ágyúja a nála erősebbeket is kilövi egyből a frontpáncéljánál (az elején)!!!!!!!!!!
2014. aug. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!