Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » EZ MIEZ? VKI SEGÍTSEN LÉCCI!...

EZ MIEZ? VKI SEGÍTSEN LÉCCI! (CoD4)

Figyelt kérdés
A CoD4 et felraktam a gépemre meg is van crack elve rendesen minden jó csak amikor elakarom indítani a SP-t akkor kiírja hogy van vmi az 'mssmp3.asi' fájlal(mármint és ezt szűrtem ki belőle) Kérem segítsen má valaki me meghalok má olyan unalmas hogy nemtom mi van ezzel...
2010. jan. 12. 16:54
 1/5 anonim válasza:
eredeti játékod van?
2010. febr. 10. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj első! Ha crack-elve van, nyilvánvalóan nem eredeti. Talán a crack nem okés. Szedj le hozzá egy másikat és tedd újra az egész játékot.
2010. jún. 4. 19:13
 3/5 anonim válasza:
ja első vagyok :D nem néztem meg normálisan bocs :D
2010. jún. 11. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajjj istenem nem a crack a rossz hanem a gépben van valami probléma több 100 embernek ez a problémája! Csak annyi, hogy a játék főkönyvtárába van olyan, hogy miles ez egy mappa mindenképp ebben a mappában van az a mp3mmblabla.asi na az asi-t átírod bik-re és már kész is!!!
2010. jún. 20. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
hát ugyan már nem aktuális a kérdés, de azé kösz mindent:D másoknak lehet jóljön
2010. jún. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!