Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 3-ban melyik a tibérium...

A sims 3-ban melyik a tibériumhoz legjobban illő metszés?

Figyelt kérdés
A kővágó gépemmel kétszer vágtam tibériumot az első vágást nem tudom milyen metszésel végeztem a,másodikat szívalakúval és,rá kellet jönnöm hogy a drágább metszéstől nem ér többet a tibérium(a egyik ér vagy 50.000-et a másik meg 500-at ami nem éri meg a ritkasága melett).Szóval az lenne a kérdés hogy melyikkel metszéssel lehet úgy vágni hogy a lehető legtöbb pénzt szerezem belőle?

2014. aug. 6. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a mysims-ről van:(beszűntették sajna az oldalt)

"Tibérium: Ennek is van egy saját vágása, a csúcsvágás, a többi vágás, a geódához és a szeptáriához hasonlóan általában nála sem érhető el. Superman gyengéje a kryptonit volt, a Simek gyengéje a tibérium. Ha egy csiszolt kő Simed eszköztárába kerül, Visceroid mérgezést kap, amelytől émelyegni kezd, és ne csodálkozz, ha pár óra múlva Simed viszontlátja az ebédjét. Meteortömbök zúzásakor (Világ körül kiegészítő), ereklyeárusnál (Világ körül kiegészítő) lehet rábukkanni, illetve ha ezzel a kiegészítővel nem rendelkezel, akkor a mauzóleum látogatásakor, a fúró használatánál, illetve transzfigurációnál is találhat ilyet Simed. Én külföldön nyers és csiszolt formában is találkoztam vele, de mivel nagyon ritka kőröl van szó, így ennek valószínűsége nagyon csekély."

2014. szept. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!