The Sims 3 - Előre a Jövőben - probléma - megoldás?
A probléma az, hogy a simjeimet (5 tagú család - apa, anya, fiúgyerek, két iker lánygyerek) elküldtem a saját időkapumon keresztül a normális jövőbe. Ott is építettem nekik házat, majd visszamentem a jelenbe. Ez sikerült. Csak az a baj, hogy azt írja, a pénztartalékom 0$ van, a SimPanel nem mutatja, melyik simemnél vagyok, mi az álom, nem mutat vágyakat, és az ún. „részletnyilat" sem tudom kinyitni. Láttam már ilyet, hogy emberek direkt így csinálják pl. város építése érdekében, és ezt elméletileg vissza is lehet állítani - de hogyan? Előre is köszönöm a válaszokat.
U.I.: Már mindenhol próbáltam visszalépni. Először a saját időkapumon, kiléptem nem mentettem el, aztán a központi időkapun, azt sem mentettem el, lemásoltam a komplett várost (világot), azon is próbáltam, másik simemmel is próbáltam, de mindig ugyanaz a végeredmény.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!