Lepontozzátok a zeném? (TÖBB)
1. Szenvedek, dögunalmas, egyetlen rövid motivum végig. Nincs ilyen, hallgass figyelmesen sok olyan zenét, amilyet alsó hangon kreálni szeretnél, és hidd el, hogy lehetséges, mert az.
2. Nem hiszem eeeel! A harmadik nem érdekel. HALLGASS SOK G***JÓ ZENÉT, MINDIG
Nem értem. Végig ugyan az megy benne, unalmas, nincsen olyan dropja, amit az ember ne felejtene el, satöbbi.
Én régen nagy House-os és Electro House-os voltam, de ezek szerintem (már bocs a kifejezésért, de) szarok. A hangok még csak nem is stimmelnek egy-két zenédben. Ha van egy előjegyzés, akkor azt tartsd is be és ne pötyögj mellé +/-1 pitchhel.
Azt viszont végképp nem értem, hogy neked hogyan van 124 követőd ilyen zenével. Én a zenéimet megpróbálom mindig VÁLTOZATOSRA és ütősre megírni (persze nem a jazzket, mert azoknak a chill és a lazaság a lányege), mégsincs annyi követőm mint neked :D
Évek óta komplexebb cuccokat csinálok komoly projektekhez. Ez nem az a stílus, ez az uncsi, beloopolt szutyok, amiről a készítője is azt hiszi, hogy ilyen unalmas dolog ez az elektró... Hallgass sok G***JÓ ZENÉT! MINDIG!
Ennél fontosabb tanácsot pár évig nem fogsz kapni.
Nem kívánom reklámozni az oldalam, de ha nem hiszed el, hogy sokkal összetettebb, dallamosabb és kidolgozottabb zenéket írok, hát tessék: [link]
Kis boigráfia: 16 éves vagyok, 6 évet doboltam, 2 évet billentyűsöztem, 4 évet jártam szolfézsra és 4 éve írok zenéket. Kezdetben house stílusban alkottam, akárcsak te, de rájöttem, hogy unalmas...még a "profiktól" is. Elkezdtem közeledni a complextro felé, amiról annyit illik tudni: hasonlít a housera, de sokkal dallamosabb és kidolgozottabb, ráadásul ütősebb dropjai vannak. Ez után jött a Ghitch-Hop, a Jazz és a Klasszikusabb vonású zenék.
Most ott tartok, hogy egy egész albumnyi zenét írok össze, amit szeretnék kiadóhoz vinni..de ez komplikált (stúdiót kell keresni megfelelő felszereltséggel stb).
Most, hogy hallod is a különbséget a saját oldalad és a magamé között, visszavonhatod, hogy azért nincs annyi követőm, mint neked, mert szar zenét írok (bár igaz, hogy más stílusok, de akkor is érezni) :D
Egyébként miért is törölted le a többi "csodálatos" dalodat a világ szeme elől? :D
Csak a Te kedvedért tértem vissza a régi fiókomra és engedélyeztem a láthatóságot ezen a számon.
Ezt a számot 14 évesen írtam, de rég óta le volt tiltva.
Az eleje igaz, hogy nem houseos, de VAN olyan houseos dropja, amit NEM FELEJTESZ EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!