Két kérdés a League of Legendsről?
1. Szóval, miért van az, hogy ha én Lee Sin junglezek, akkor úgy megölnek mint a szart. Pedig a rúnáimban van bőven armor, illetve magic resiest, persze ezzel együtt AD is. Csak nem értem, hogy pl amikor megyek gankelni topra, akkor majdnem hogy megölnek, mert az enemynek mindig olyan nagy sebzése van, pedig csak 85 AD-juk van, annyi kb nekem is van. Vagy maga Lee Sin ennyire papír? Mert pl láttam Hecarim junglet, kb sebezni nem lehet ha megy gankelni, nem hogy megölni.
2. Szerintetek melyek a legjobb Jungles karik? Írjatok példt minden kategóriára: 450, 1350, 3150, 4800, 6300.
450: Warwick vagy Nunu.
1350: Amumu
3150: Olaf
4800: Lee Sin, Nocturne
6300: Kha zix, Rengar.
1.
Valamit rosszul csinálsz. Leevel kb. mindenkit túl kéne sebezned alacsony szinten (vagy magasabb szinten is elég sok mindenkit, ha jól állsz és erre építed).
2.
450: Master Yi (habár lanen jobban szeretem)
1350: Evelynn, egész s4ben egy op szar volt
3150: Pantheon, egyszerűen túl könnyű túl jó gankekkel
4800: Lee Sin, ez nem is kérdés, még a nerfek után is szerintem a legdurvább jungler a játékban
6300: Elise-t mondanám, habár még nem próbáltam a nerfek után. Utána jön Vi és Rengar.
ha lee jungelezel akkor a jungeles item után csakis tankos cuccokat vegyél.
450: Warwick
1350:Amumu
3150:Shaco
4800:Lee Sin
6300:Vi,Khazix,Rengar
Ja, full ad-n egy Darius/Fiora bátor dolog, Fiora a W-je miatt tartja veled az ütemet, Darius meg majdnem fulltankon is durva... Btw. én már jó ideje csak nagyon madár csapat ellen megyek assassin junglet(Nocturne a mainem, szóval vele lehet), amúgy alapvetően bruiser szoktam lenni (Feral, aztán tankosítás, Mallet, vagy Golem, ha jobban kell a tank), és így is irdatlan sebzésem van, ha nem feedelnek el valakit lanen. Amúgy meg learn to lee sin, még nerfekkel is elég durva, és hatalmas burstje van.
Többi: Szerintem WW, Nunu most nem annyira meta, nem is nagyon látom. WW meg nagyon item dependent, ha elszarod a buildet, akkor kb. egy két lábon járó ulti, ha nem, e-vel is jókat lehet gankelni.
Amumu must have, egy cc mennyország.
Olaf ellen egyszer voltam, akkor meggyalázta a csapatot, valami 7/0-nál bírtam megölni egyszer, de még nem játszottam vele, kitje alapján erősnek tűnik.
4800-at itt már kibeszélték, ahhoz nekem sincs több hozzáfűznivalóm.
6300-nál meg nekem valahogy Rengar jobban bejött, de ízlés dolga, mindketten erősek, ízlés doolga...
Ez kimaradt:
450:Warwick
1350:Evelynn, hála a pink nerfnek... Pusholni kb nem tudsz, mert bármikor felbukkanhat mögötted.
3150:Shaco, nagyon alábecsült, pedig ha valaki tud játszani vele az nagyon jól oszthatja vele a killeket, hátránya, hogy a topnak full tankra kell építenie.
4800:Lee Sin, még a nerfek után is
6300:Vi, lvl6 után nincs gank kill nélkül.Utána csúszol,ráultizol, a többiek kiszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!