Miért nemtudok letölteni X-boxra az áruházból?
Figyelt kérdés
A xbox 360-nal amikor le akarok tölteni valamit az áruházból (PL:ingyenes Gold játékot) nem engedi mert mindig azt írja hogy: sorry there's a problem with the service try again later for help with this problem www.xbox.com/errorhelp?
Hiába nézem meg újra hogy jó e később akkor is rossz most mit csináljak?
2014. aug. 4. 17:36
1/5 anonim válasza:
nem vagy egyedül. nekem is ez van már egy ideje, meg a my gamesbe se jeleníti meg a borítókat és hasonló jópofaságok.
2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt is csinálja
2014. aug. 8. 10:11
3/5 anonim válasza:
Amúgy közbe megleltem a választ:
"A(z) Vásárlás és tartalomhasználat jelenleg nem érhető el.
A felhasználók a következő szolgáltatások esetében tapasztalhatnak nehézségeket:
Letölthető elemek vásárlása
Feltöltőkártyák vagy kódok használata a letölthető tartalmak vagy Xbox LIVE előfizetések kifizetéséhez
A problémáról tudunk, és dolgozunk a megoldásán. Elnézést kérünk, ha ez a helyzet esetleg kellemetlenséget okoz, egyben köszönjük a türelmet."
4/5 anonim válasza:
De már engem is idegesít, hogy elterveztem már egy ideje hogy veszek DLC-ket, de basszus addig nem tudok amíg ez a szarság van, és ez szerintem már vagy két hete tart...
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! már engem ez a szar nagyon ki idegelt már. most meg a xbox live-ba nem tok be csatlakozni most meg ez XD és megint ír szöveget: Your console can't connect xbox Live.Do You want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress. remélem ha vége ennek a szarságnak hogy nem működik semmi.... a Microsoft ad valamit hogy eltűrtük ezt az egészet...(PL: Xbox Live gold 1 hónap vagy valami játékot)
2014. aug. 11. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!