Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legcsalób...

Szerintetek melyik a legcsalóbb, legszemetebb játék?

Figyelt kérdés

Nálam a fifa vezeti a listát. Amilyen csalás folyik abban az hihetetlen. Egyjátékos módban még talán el is viselném az ilyen fajta csaláshalmazt, de hogy többjátékos módba is átültették ezeket, az kiborító.

Aztán ott van az XCOM. Az egy nagyon klassz játék lenne, ha nem csalna úgy az ellenfél. Én ezért hagytam abba. Amikor nekem van 98% esélyem eltalálni az ellenfelet, azt mellémegy, a gépnek meg van 55% esélye, hogy eltaláljon, akkor az kicsit nonszensz, hogy én 2x mellélövök, a gép meg egyből megöl.

Tudnám még említeni a NBA2K-nak a "légy profi" üzemmódját, ahol még azért is levonja a pontot ha rosszul veszem a levegőt.

2014. aug. 3. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én sok játékot PS3-on Platinumra toltam ki, ami azt jelenti, hogy megcsináltam hozzá minden achievementet, beleértve azt, hogy vidd ki hardon meg very hardon. Így összegezve nálam az Uncharted Drakes Fortune vitte a pálmát, ahol volt, hogy az átvezető jelenetek végén már megölt az ellenfél, az előtt, hogy átvehettem volna az irányítást a karakter felett. :D A God of War 3 is rohadt nehéz volt hardon, főleg a végén volt valami szörny, ami úgy csapkodott mintha 4 Redbullt megivott volna lefekvés előtt, és kb. ha 2-szer hozzádért akkor meghaltál. 3 feje volt, mind a 3-at egy jó 5 percig kellett püfölni. Tehát gyakorlatilag 15-20 percen át kellett kb. hibátlanul harcolni ellene. Meg idetartozik az összes autós játék, amiben ugye a gép néha bevágja közvetlenül mögéd azt a kocsit, ami le van maradva tőled 15 mp-el, hogy ne legyen olyan könnyű nyerned.
2014. aug. 3. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Én még kihagytam a blood bowl-t, ahol ugye leszimulált kockadobás van (Táblásjáték, fantasy amerikai foci aki nem ismeri).

Aki ismeri az alapszabályokat, az tudja hogy a labdát el kell juttatni az ellenfél alapvonalára.

Ezt lehet hosszú passzokkal, rövid passzokkal, egyéb módon.

Namost ezekhez a tevékenységekhez dobni kell a kockával. Pl.: felvedd a labdát a földről akkor 2-nél gyobbat kell dobni (2 kockával), hosszú passzhoz mondjuk hármat, stb.

Van olyan, hogy megpróbálok egy hosszú passzt, egy olyan játékossal akinek arra van képessége, és nem sikerül. Bezzeg a gép egy normál játékossal eldobja úgy is gond nélkül, hogy 6-ot kéne dobnia.

Ebben csak az a dühítő, hogy különben mindegyik játék nagyon jó lenne, ezek nélkül.

Apropó boss.

Én a resident evil 5-ben szívtam sokat annál az ellenfélnél amelyik folyik, és beleragadnak ilyen robbanó cuccok. Több órán keresztül szívtam vele, minidg elfogyott az összes lőszerem, mindenem. Erre megnézem neten, ahol megmutatják hogy kell venni egy rakétavetőt, és azzal egy lövés. Akkor pár órán keresztül káromkodtam.

2014. aug. 3. 23:35
 3/3 anonim válasza:
Ha van a világon utolsó arcátlanul csaló rohadtszemét játék, akkor az a Need For Speed Underground 2. Már az NFSU1-ben is voltak kemény menetek, de csak hardon. Az NFSU2 normalon gyakorlatilag a legelső pályától szívat. Mire eljut a játék feléig az ember garantáltan idegösszeroppanást kap. Ja, és az újabb részekkel még nem játszottam, de ha van még ennél is szemetebb, akkor az már a játszhatatlan kategória...
2015. ápr. 29. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!