Szerintetek melyik a legcsalóbb, legszemetebb játék?
Nálam a fifa vezeti a listát. Amilyen csalás folyik abban az hihetetlen. Egyjátékos módban még talán el is viselném az ilyen fajta csaláshalmazt, de hogy többjátékos módba is átültették ezeket, az kiborító.
Aztán ott van az XCOM. Az egy nagyon klassz játék lenne, ha nem csalna úgy az ellenfél. Én ezért hagytam abba. Amikor nekem van 98% esélyem eltalálni az ellenfelet, azt mellémegy, a gépnek meg van 55% esélye, hogy eltaláljon, akkor az kicsit nonszensz, hogy én 2x mellélövök, a gép meg egyből megöl.
Tudnám még említeni a NBA2K-nak a "légy profi" üzemmódját, ahol még azért is levonja a pontot ha rosszul veszem a levegőt.
Én még kihagytam a blood bowl-t, ahol ugye leszimulált kockadobás van (Táblásjáték, fantasy amerikai foci aki nem ismeri).
Aki ismeri az alapszabályokat, az tudja hogy a labdát el kell juttatni az ellenfél alapvonalára.
Ezt lehet hosszú passzokkal, rövid passzokkal, egyéb módon.
Namost ezekhez a tevékenységekhez dobni kell a kockával. Pl.: felvedd a labdát a földről akkor 2-nél gyobbat kell dobni (2 kockával), hosszú passzhoz mondjuk hármat, stb.
Van olyan, hogy megpróbálok egy hosszú passzt, egy olyan játékossal akinek arra van képessége, és nem sikerül. Bezzeg a gép egy normál játékossal eldobja úgy is gond nélkül, hogy 6-ot kéne dobnia.
Ebben csak az a dühítő, hogy különben mindegyik játék nagyon jó lenne, ezek nélkül.
Apropó boss.
Én a resident evil 5-ben szívtam sokat annál az ellenfélnél amelyik folyik, és beleragadnak ilyen robbanó cuccok. Több órán keresztül szívtam vele, minidg elfogyott az összes lőszerem, mindenem. Erre megnézem neten, ahol megmutatják hogy kell venni egy rakétavetőt, és azzal egy lövés. Akkor pár órán keresztül káromkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!