Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kis gépigényű de mégis jó...

Kis gépigényű de mégis jó játékok?

Figyelt kérdés

Itt a régebbi gép: Celeron 3.06 GHZ processzor

1GB ram

Radeon 9550 256mb videókártya

(pl Gothic1-2-3,TES Oblivion,Gta SA,Cod2-4,Jade Empire stb)

2014. aug. 2. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Terraria amit én nagyon imádok. Kis oldalnézetes kalandjáték, rombolható környezet meg minden van benne, de ha belefüggesz egy hét mire kiviszed, minimum >.< Olyan mint egy minecraft csak kidolgozottabb. vagy 10szer kidolgozottabb. Igazi lootolós farmolós boss ölős cucc. Hát nem egy CoD az tény, de nem tudom milyen műfaj érdekel legjobban.
2014. aug. 2. 22:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem, és szeretem az ilyen műfajt is:D / Tudsz még?:)
2014. aug. 3. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Terrariához hasonló a starbound, csak itt rengeteg bolygó van. Ha csak kreativitást igénylőt szeretnél, de nem akciót, akkor a Kerbal space program. Ez is érdekes. Konkrétan te építesz űrrakétát vagy űrrepülőt és hajtasz végre űrexpedíciókat. Holdra szállás, bolygó körüli pályára állás, meg hasonlók. Manapság nem játszok annyit, olyan sokat nem tudok :s
2014. aug. 3. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Kerbal-nak nagy a gépigénye >.<
2014. aug. 3. 15:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,az a baj Starboundhoz sincs meg a proci és a ram:D
2014. aug. 3. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
hm. Igaz, még nekem is tud veszettül akadni néha xD. Lássuk csak... Far cry? Bár kétséges, de elvileg éppenséggel elfut. Többet nem tudok, én tökéletesen eljátszadozok Terraria 1.1.2 avalon modon, vagy más modokon. Imádom azt a játékot xD
2014. aug. 4. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
BROFORCE (egyenlőre nem teljes játék, korai hozzáférésű, beta verzió, majd jön folyamatosan frissítés) ez a kedvencem majdnem többet játszok vele mint a Far Cry 3-al, bár egyik sem a kedvencem
2014. aug. 14. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!