Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyenek az EU-s Aion szerverek?

Milyenek az EU-s Aion szerverek?

Figyelt kérdés
Régen sok rosszat hallottam róla. Most viszont érdekelne hogy érdemes e egy EU-s szerveren karaktert kezdeni, vagy inkább az US-en. A support rész érdekelne a legjobban, sok bug van e még, sokan csalnak e, sok botot hagynak-e működtetni? Bármilyen egyéb tapasztalatot is szívesen meghallgatnék.:) Előre is köszi :)

#Aion #aion na
2014. aug. 1. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Csalok es botok boven vannak mindket verzioban, bugok meg nem igen.

Az eu kb 2-3honappal kesobb kap frissiteseket, es sajnos a gold pack miatt egy uj jatekosnak nehez beinditani a jatekot a korlatozasok miatt, hacsak nem veszel rendes,penzert legalabb egy gold packot lenyegeben ez amiert sokan szidtak az eu-t

Az amcsi teljesem korlatlan, csak elegge pay2win

Maga,a jatek meg mar agyon van komplikalva, inkabb nezzel mas mmo fele

2014. aug. 2. 05:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Agyon van komplikálva ? Mit értesz ez alatt ? :D

2014. aug. 2. 05:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Tul sok mar a skill, alig fersz a skillbar-on,meg a rakas poti scroll es kaja

A compozit/ancient manastonok egy vagyonba kerulnek, atlagos jatekoskent mar eselyrd sincs top end game szettre, ha nem,farmolsz napi 20orat

2014. aug. 2. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hittem, hogy ezzel a kérdéssel magára a játékról akarnak majd lebeszélni! :D
2014. aug. 3. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
nem konkretan lebeszelni, en 4 evet toltam, csak vazoltam a mostani helyzetet
2014. aug. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!