Látom nagyon nagy az ellenségeskedés a wowban az allis és hordás játékosok között, miért? Meg tudnátok győzni érvekkel hogy a ti pártfogolttatok jobb?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 20:42
1/4 anonim válasza:
Ez azèrt van, mert a magyar szervereken játszó allisok többsége bunkó, a hordások nagy része meg oltári nagy paraszt. A bunkó és a paraszt, az két ellenséges emberfajta.
2/4 anonim válasza:
Kb. a játék is ezt akarja elérni, hogy ellenségek legyenek.Én személy szerint nem fogom egyiknek sem a pártját, mind a 2 frakcióban van karakterem, mondjuk leginkább a kissebb gyerekek szoktak ellenségeskedni.Legalábbis szerintem.
3/4 anonim válasza:
Mert túl komolyan fogják fel a játékot,és már az életüket is úgy élik,de az elsőnek is igaza van :P
4/4 anonim válasza:
Sose értettem hogy miért kell egy játékba ellenség?:D Sőt órákat játszani! Én inkább a barátnőmmel vagyok,haverokkal kint vagyok,otthon segítek stb! Én is szoktam játszani de nem ilyen játékokkal :D Nekem annyi lenne a kérdésem miért játszanak ilyen játékokkal a 15 év felettiek? Milyen élveztetet ad az egész? Én is wowoztam tudom mi az,de a legtöbb szerver olyan h full szinten kezdessz,utána meg cuccokat szerezzxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!