Call of Duty 4 Roccat Silent Aim nem müködik a billentyűzetre, miért?
Sziasztok.
Van egy roccat silent aimom cod4-hez.(ami 100% müködik) de mégse tudom aktiválni,miért??
Mindent úgy csinálok ahogy a videóban leírják/mondják.
felmegyek egy szeróra benyomom a SHIFT+ALT UTÁNA 3SZOR - GOMBOT UTÁNA MEG AZ 1-ES BILLENTYŰT (SHIFT+ALT+---+1) És mégse jó?miért? :(
Van valami megoldás?
Vagy átlehet alakítani a kombinációt,hogy más legyen?
Válaszokat előre is köszi.
OMG Kid.
Amelyik játékban csalás nélkül nem akarsz játszani, azzal ne is játssz.
A cod sorozatok a skillek játéka nem pedig a cheaterek játéka baxod.
Én ezért is crysis 3-ozok, ott legalább megfizeti az árát az a játékos aki tényleg csal.
Legalább ha már csalni akarsz, te fejlessz ki egy hacket (cracket), te Kid-Cracker...
Igazad van.
Én nem szoktam csalni igazából 100kill 25halálom szokott lenni meccsenként.
Én csalni külföldi szerón csalnék unalom űzésként.
Úgyhogy aki tud valami megoldást az legyen szives leírni
Én vagy az első válaszoló :D
Itsushika new version-t üsd be youtube-ba és megtalálod, de nagy eséllyel már nem működik szinte 1db hack sem a játékhoz.
Például már cod2-n nem működik mert a fejlesztők rájöttek a hibákra és kijavították és ezért nem lehet már hackelni ami azért jó hír.
Már csak akkor menne a hack ha te alkotnál egyet amit nem is tennél nyilvánossá, mert úgy kevésbé tudnak ellenállni a fejlesztők is a hack ellen. :D
Én azt ajánlom hogy inkább olvass valami regényt pl: Star Wars vagy nézz mentalistát szerintem azt is érdemesebb nézni mint cheatelni :D, a mentalist a legértelmesebb sorozat ami izgalmas is egyben :D, vagy kezdj bele a C++ programozásba aztán majd lesz ami lesz hátha a végén cracker lesz belőled, csak hát a crackerek a végén bilincsilve lesznek, nagyobb eséllyel mint a hackerek mert hálózat téren tapasztalatlanabbak.
Első vagyok még mindig.
Már mint a crackerek tapasztalatlanabbak, és a hackerek csak a hálózat körül mozognak, ők vágják a témát. *
Ertem mit mondasz. Cod2 how van aimom + wh-m
Cod4 be megoldodott a problema. A virusirtom csak beazonositatlan fajlkent ismerte ezert nem futott 100%an de azt kivettem es maris reagal a shift+alt+---+1re :)
Szia bocsi a lassú reagálás miatt, persze tudok adni linket. :)
https://www.youtube.com/watch?v=QrtIAikj0ME
Én ezt hasnzáltam ilyen szórakozás képpen ilyen külföldi szervereken de már nem is codozok. De remélem neked hasznát veszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!