Játékok? (többi lent) :D
Figyelt kérdés
Ilyen ügyességi játékokakat kérnék szépen pc-re... szal annyi a lényeg, hogy ne MMO legyen, hanem olyan, ami a saját ügyességemet igényli.. pl: Attack on titan tribute game, vagy az OSU... jah és jó lenne, ha multizni is lehetne benne :D2014. júl. 31. 01:35
2/13 anonim válasza:
A Portal 2 pont neked való! Egyaránt szükség van logikára és ügyességre. Ha pedig befejezted a nem túl hosszú single kampányt ott van a coop is ami még néhány órával kitolja a játékidőt. Mindezek mellett helyet kapott a programban egy pályakészítő amivel saját kreativitásodat teheted próbára. És válogathatsz a többi rajongó által készített pályák közül, amelyekből több-százezer van!!!! És jönnek hozzá módok is. Tehát korlátlan szórakozást nyújt. Én már 4x vittem végig egyedűl, 2x coop-ban, készítettem és ki is próbáltam sok pályát. De így 86 óra játék után még mindig nem unom.
3/13 A kérdező kommentje:
aham... kösz.. a lol-t azt ismerem, és nem tetszik, a portal-ról meg hallottam, de még nem játszottam :D kipróbálom.. de azárt még irjatok ha tudtok ilyen játékokat..
2014. júl. 31. 14:06
4/13 anonim válasza:
Ha platformerek is jöhetnek akkor ismerek párat amihez nem árt némi ügyesség és logika, na meg rengeteg türelem. :)
BIT.TRIP RUNNER
Super Meat Boy
Limbo
Fez
Veesel
Igaz ezekben nincs multi, de nagyon jók!!!
5/13 A kérdező kommentje:
épp ezaz, hogy multi kellene... de ki fogom próbálni ezeket is.. kösz :D
2014. júl. 31. 15:12
6/13 anonim válasza:
Pontosan mit értesz ügyességi alatt? Mert minden játékhoz kell némi ügyesség. Nekem pl. a platformerek jutnak eszembe, de lehet, hogy te másra gondolsz.
7/13 A kérdező kommentje:
hááát nem is tudom, hogy magyarázzam el... vegyünk egy rpg játékot, meg legyen pl az attack on titan tribute game.. egy rpg játékban ha harcolsz, a sebzés a támadó pontod, meg az ellenfél védőpontjától függ, meg attól, hogy milyen fegyvered van, meg stb.. az aottg-ben meg nincs választható fegyver, nincs szintlépés, nincs támadópont, nincs védőpont, a sebzés attól függ, hogy milyen ügyes vagy.. szal az a lényeg, hogy ne pontok alapján döntsék el, hogy milyen erős vagyok, anem az ügyesség alapján.. de ez csak harcolós játékokra volt példa.. az OSU meg egyszerűen csak ügyességi játék.. remélem érthető..
2014. júl. 31. 15:37
9/13 A kérdező kommentje:
a dota2 az is ilyen lol stílusu játék, a lol pedig nem jött be, szal ez se fog
2014. aug. 1. 00:02
10/13 anonim válasza:
Ghos Racon Phatnom online!!!! IMÁDOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!